Publication detail

Histometric evaluation of meat products - determination of area and comparison of results obtained by histology and chemistry

TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.

Czech title

Histometrické hodnocení masných výrobků - porovnání výsledků ziskaných histologickým a chemickým vyšetřením.

English title

Histometric evaluation of meat products - determination of area and comparison of results obtained by histology and chemistry

Type

journal article - other

Language

en

Original abstract

The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.

Czech abstract

Cilem studie bylo nalezení metody pro kvantitativní hodnocení masných výrobků založené na histologickém vyšetření.

English abstract

The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.

Keywords in Czech

obarzová analýza, histologické vyšetření, masné výrobky, kostní úlomky

Keywords in English

image analysis, histological evaluation, meat products, bone tissue

RIV year

2004

Released

01.01.2002

Location

Česká republika

ISSN

1212-1800

Number

3

Pages from–to

101–106

Pages count

6

BIBTEX


@article{BUT42684,
  author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha},
  title="Histometric evaluation of meat products – determination of area and comparison of results obtained by histology and chemistry",
  year="2002",
  number="3",
  month="January",
  pages="101--106",
  address="Česká republika",
  issn="1212-1800"
}