Publication detail
Histometric evaluation of meat products - determination of area and comparison of results obtained by histology and chemistry
TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.
Czech title
Histometrické hodnocení masných výrobků - porovnání výsledků ziskaných histologickým a chemickým vyšetřením.
English title
Histometric evaluation of meat products - determination of area and comparison of results obtained by histology and chemistry
Type
journal article - other
Language
en
Original abstract
The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.
Czech abstract
Cilem studie bylo nalezení metody pro kvantitativní hodnocení masných výrobků založené na histologickém vyšetření.
English abstract
The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.
Keywords in Czech
obarzová analýza, histologické vyšetření, masné výrobky, kostní úlomky
Keywords in English
image analysis, histological evaluation, meat products, bone tissue
RIV year
2004
Released
01.01.2002
Location
Česká republika
ISSN
1212-1800
Number
3
Pages from–to
101–106
Pages count
6
BIBTEX
@article{BUT42684,
author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha},
title="Histometric evaluation of meat products – determination of area and comparison of results obtained by histology and chemistry",
year="2002",
number="3",
month="January",
pages="101--106",
address="Česká republika",
issn="1212-1800"
}