Detail publikace

Histometrické hodnocení masných výrobků - porovnání výsledků ziskaných histologickým a chemickým vyšetřením.

TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.

Český název

Histometrické hodnocení masných výrobků - porovnání výsledků ziskaných histologickým a chemickým vyšetřením.

Anglický název

Histometric evaluation of meat products - determination of area and comparison of results obtained by histology and chemistry

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

en

Originální abstrakt

The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.

Český abstrakt

Cilem studie bylo nalezení metody pro kvantitativní hodnocení masných výrobků založené na histologickém vyšetření.

Anglický abstrakt

The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.

Klíčová slova česky

obarzová analýza, histologické vyšetření, masné výrobky, kostní úlomky

Klíčová slova anglicky

image analysis, histological evaluation, meat products, bone tissue

Rok RIV

2004

Vydáno

01.01.2002

Místo

Česká republika

ISSN

1212-1800

Číslo

3

Strany od–do

101–106

Počet stran

6

BIBTEX


@article{BUT42684,
  author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha},
  title="Histometric evaluation of meat products – determination of area and comparison of results obtained by histology and chemistry",
  year="2002",
  number="3",
  month="January",
  pages="101--106",
  address="Česká republika",
  issn="1212-1800"
}