Detail publikace
Histometrické hodnocení masných výrobků - porovnání výsledků ziskaných histologickým a chemickým vyšetřením.
TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.
Český název
Histometrické hodnocení masných výrobků - porovnání výsledků ziskaných histologickým a chemickým vyšetřením.
Anglický název
Histometric evaluation of meat products - determination of area and comparison of results obtained by histology and chemistry
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
en
Originální abstrakt
The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.
Český abstrakt
Cilem studie bylo nalezení metody pro kvantitativní hodnocení masných výrobků založené na histologickém vyšetření.
Anglický abstrakt
The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.
Klíčová slova česky
obarzová analýza, histologické vyšetření, masné výrobky, kostní úlomky
Klíčová slova anglicky
image analysis, histological evaluation, meat products, bone tissue
Rok RIV
2004
Vydáno
01.01.2002
Místo
Česká republika
ISSN
1212-1800
Číslo
3
Strany od–do
101–106
Počet stran
6
BIBTEX
@article{BUT42684,
author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha},
title="Histometric evaluation of meat products – determination of area and comparison of results obtained by histology and chemistry",
year="2002",
number="3",
month="January",
pages="101--106",
address="Česká republika",
issn="1212-1800"
}