Publication detail

Bone tissue determination in meat products by use of Image analysis

TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.

Czech title

Popis kostní tkáně v masných výrobcích užitím obrazové analýzy

English title

Bone tissue determination in meat products by use of Image analysis

Type

journal article - other

Language

en

Original abstract

The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.

Czech abstract

Cílem studie bylo vytvořit metodu pro kvantitativní hodnocení masných výrobků založenou na histologickém vyšetření.

English abstract

The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.

Keywords in Czech

Histologické vyšetření, kvantitativní hodnocení, masné výrobky, kostní úlomky, obrazová analýza

Keywords in English

Histological examination, quantiativ evaluation, meat products, bone tissue, image analysis

RIV year

2004

Released

01.01.2003

Location

Spolková republika Německo

ISSN

0179-2415

Number

2

Pages from–to

47–53

Pages count

7

BIBTEX


@article{BUT42683,
  author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha},
  title="Bone tissue determination in meat products by use of Image analysis",
  year="2003",
  number="2",
  month="January",
  pages="47--53",
  address="Spolková republika Německo",
  issn="0179-2415"
}