Publication detail
Bone tissue determination in meat products by use of Image analysis
TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.
Czech title
Popis kostní tkáně v masných výrobcích užitím obrazové analýzy
English title
Bone tissue determination in meat products by use of Image analysis
Type
journal article - other
Language
en
Original abstract
The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.
Czech abstract
Cílem studie bylo vytvořit metodu pro kvantitativní hodnocení masných výrobků založenou na histologickém vyšetření.
English abstract
The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.
Keywords in Czech
Histologické vyšetření, kvantitativní hodnocení, masné výrobky, kostní úlomky, obrazová analýza
Keywords in English
Histological examination, quantiativ evaluation, meat products, bone tissue, image analysis
RIV year
2004
Released
01.01.2003
Location
Spolková republika Německo
ISSN
0179-2415
Number
2
Pages from–to
47–53
Pages count
7
BIBTEX
@article{BUT42683,
author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha},
title="Bone tissue determination in meat products by use of Image analysis",
year="2003",
number="2",
month="January",
pages="47--53",
address="Spolková republika Německo",
issn="0179-2415"
}