Detail publikace

Popis kostní tkáně v masných výrobcích užitím obrazové analýzy

TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.

Český název

Popis kostní tkáně v masných výrobcích užitím obrazové analýzy

Anglický název

Bone tissue determination in meat products by use of Image analysis

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

en

Originální abstrakt

The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.

Český abstrakt

Cílem studie bylo vytvořit metodu pro kvantitativní hodnocení masných výrobků založenou na histologickém vyšetření.

Anglický abstrakt

The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.

Klíčová slova česky

Histologické vyšetření, kvantitativní hodnocení, masné výrobky, kostní úlomky, obrazová analýza

Klíčová slova anglicky

Histological examination, quantiativ evaluation, meat products, bone tissue, image analysis

Rok RIV

2004

Vydáno

01.01.2003

Místo

Spolková republika Německo

ISSN

0179-2415

Číslo

2

Strany od–do

47–53

Počet stran

7

BIBTEX


@article{BUT42683,
  author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha},
  title="Bone tissue determination in meat products by use of Image analysis",
  year="2003",
  number="2",
  month="January",
  pages="47--53",
  address="Spolková republika Německo",
  issn="0179-2415"
}