Detail publikace
Popis kostní tkáně v masných výrobcích užitím obrazové analýzy
TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.
Český název
Popis kostní tkáně v masných výrobcích užitím obrazové analýzy
Anglický název
Bone tissue determination in meat products by use of Image analysis
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
en
Originální abstrakt
The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.
Český abstrakt
Cílem studie bylo vytvořit metodu pro kvantitativní hodnocení masných výrobků založenou na histologickém vyšetření.
Anglický abstrakt
The aim of study was, therefore, to establish the procedure for quantitative evaluation of meat products on the base of histological examination.
Klíčová slova česky
Histologické vyšetření, kvantitativní hodnocení, masné výrobky, kostní úlomky, obrazová analýza
Klíčová slova anglicky
Histological examination, quantiativ evaluation, meat products, bone tissue, image analysis
Rok RIV
2004
Vydáno
01.01.2003
Místo
Spolková republika Německo
ISSN
0179-2415
Číslo
2
Strany od–do
47–53
Počet stran
7
BIBTEX
@article{BUT42683,
author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha},
title="Bone tissue determination in meat products by use of Image analysis",
year="2003",
number="2",
month="January",
pages="47--53",
address="Spolková republika Německo",
issn="0179-2415"
}