Publication detail
Histometric Evaluation of Meat Products - Determination of Size and Number of Objects
TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.
Czech title
Histometrické hodnocení masných produktů - určení počtu a velikosti objektů
English title
Histometric Evaluation of Meat Products - Determination of Size and Number of Objects
Type
journal article - other
Language
en
Original abstract
The size and number of bone fragments have been determined using the image analysis. The samples contained 135 to 2167 bone particles the lenght of which from 5 to 2088. Comparing products of the same kind in the contents of bone fragments.
Czech abstract
Velikost a počet kostních úlomků může být určeno pomocí obrazové analýzy. Vzorky obsahovaly 135 – 2167 kostních úlomků. Porovnání výrobků stejné skupiny obsahující kostní úlomky.
English abstract
The size and number of bone fragments have been determined using the image analysis. The samples contained 135 to 2167 bone particles the lenght of which from 5 to 2088. Comparing products of the same kind in the contents of bone fragments.
Keywords in Czech
obrazová analýza, histologické vyšetření, drůbeží výrobky, kostní úlomky
Keywords in English
image analysis, histological evaluation, poultry products, bone fragments
RIV year
2004
Released
01.01.2002
Location
Česká republika
ISSN
1212-1800
Number
5
Pages from–to
175–180
Pages count
6
BIBTEX
@article{BUT42681,
author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha},
title="Histometric Evaluation of Meat Products – Determination of Size and Number of Objects",
year="2002",
number="5",
month="January",
pages="175--180",
address="Česká republika",
issn="1212-1800"
}