Publication detail

Histometric Evaluation of Meat Products - Determination of Size and Number of Objects

TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.

Czech title

Histometrické hodnocení masných produktů - určení počtu a velikosti objektů

English title

Histometric Evaluation of Meat Products - Determination of Size and Number of Objects

Type

journal article - other

Language

en

Original abstract

The size and number of bone fragments have been determined using the image analysis. The samples contained 135 to 2167 bone particles the lenght of which from 5 to 2088. Comparing products of the same kind in the contents of bone fragments.

Czech abstract

Velikost a počet kostních úlomků může být určeno pomocí obrazové analýzy. Vzorky obsahovaly 135 – 2167 kostních úlomků. Porovnání výrobků stejné skupiny obsahující kostní úlomky.

English abstract

The size and number of bone fragments have been determined using the image analysis. The samples contained 135 to 2167 bone particles the lenght of which from 5 to 2088. Comparing products of the same kind in the contents of bone fragments.

Keywords in Czech

obrazová analýza, histologické vyšetření, drůbeží výrobky, kostní úlomky

Keywords in English

image analysis, histological evaluation, poultry products, bone fragments

RIV year

2004

Released

01.01.2002

Location

Česká republika

ISSN

1212-1800

Number

5

Pages from–to

175–180

Pages count

6

BIBTEX


@article{BUT42681,
  author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha},
  title="Histometric Evaluation of Meat Products – Determination of Size and Number of Objects",
  year="2002",
  number="5",
  month="January",
  pages="175--180",
  address="Česká republika",
  issn="1212-1800"
}