Detail publikace

Histometrické hodnocení masných produktů - určení počtu a velikosti objektů

TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.

Český název

Histometrické hodnocení masných produktů - určení počtu a velikosti objektů

Anglický název

Histometric Evaluation of Meat Products - Determination of Size and Number of Objects

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

en

Originální abstrakt

The size and number of bone fragments have been determined using the image analysis. The samples contained 135 to 2167 bone particles the lenght of which from 5 to 2088. Comparing products of the same kind in the contents of bone fragments.

Český abstrakt

Velikost a počet kostních úlomků může být určeno pomocí obrazové analýzy. Vzorky obsahovaly 135 – 2167 kostních úlomků. Porovnání výrobků stejné skupiny obsahující kostní úlomky.

Anglický abstrakt

The size and number of bone fragments have been determined using the image analysis. The samples contained 135 to 2167 bone particles the lenght of which from 5 to 2088. Comparing products of the same kind in the contents of bone fragments.

Klíčová slova česky

obrazová analýza, histologické vyšetření, drůbeží výrobky, kostní úlomky

Klíčová slova anglicky

image analysis, histological evaluation, poultry products, bone fragments

Rok RIV

2004

Vydáno

01.01.2002

Místo

Česká republika

ISSN

1212-1800

Číslo

5

Strany od–do

175–180

Počet stran

6

BIBTEX


@article{BUT42681,
  author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha},
  title="Histometric Evaluation of Meat Products – Determination of Size and Number of Objects",
  year="2002",
  number="5",
  month="January",
  pages="175--180",
  address="Česká republika",
  issn="1212-1800"
}