Detail publikace
Histometrické hodnocení masných produktů - určení počtu a velikosti objektů
TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.
Český název
Histometrické hodnocení masných produktů - určení počtu a velikosti objektů
Anglický název
Histometric Evaluation of Meat Products - Determination of Size and Number of Objects
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
en
Originální abstrakt
The size and number of bone fragments have been determined using the image analysis. The samples contained 135 to 2167 bone particles the lenght of which from 5 to 2088. Comparing products of the same kind in the contents of bone fragments.
Český abstrakt
Velikost a počet kostních úlomků může být určeno pomocí obrazové analýzy. Vzorky obsahovaly 135 – 2167 kostních úlomků. Porovnání výrobků stejné skupiny obsahující kostní úlomky.
Anglický abstrakt
The size and number of bone fragments have been determined using the image analysis. The samples contained 135 to 2167 bone particles the lenght of which from 5 to 2088. Comparing products of the same kind in the contents of bone fragments.
Klíčová slova česky
obrazová analýza, histologické vyšetření, drůbeží výrobky, kostní úlomky
Klíčová slova anglicky
image analysis, histological evaluation, poultry products, bone fragments
Rok RIV
2004
Vydáno
01.01.2002
Místo
Česká republika
ISSN
1212-1800
Číslo
5
Strany od–do
175–180
Počet stran
6
BIBTEX
@article{BUT42681,
author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha},
title="Histometric Evaluation of Meat Products – Determination of Size and Number of Objects",
year="2002",
number="5",
month="January",
pages="175--180",
address="Česká republika",
issn="1212-1800"
}