Publication detail
The sources of tin in food and their determination by atomic spectrometry methods
FIŠERA, M.
Czech title
Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie
English title
The sources of tin in food and their determination by atomic spectrometry methods
Type
conference paper
Language
cs
Original abstract
Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie
Czech abstract
Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie
English abstract
The sources of tin in food and their determination by atomic spectrometry methods
Keywords in English
Sources of tin, food, determination by atomic spectrometry methods
RIV year
2004
Released
12.09.2001
Publisher
VŠCHT Praha
Location
Praha
Book
XIV.Seminář – Kontaminanty a další rizikové látky v potravinách a ekosystémech
Pages count
2
BIBTEX
@inproceedings{BUT3307,
author="Miroslav {Fišera},
title="Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie",
booktitle="XIV.Seminář – Kontaminanty a další rizikové látky v potravinách a ekosystémech",
year="2001",
month="September",
publisher="VŠCHT Praha",
address="Praha"
}