Publication detail

The sources of tin in food and their determination by atomic spectrometry methods

FIŠERA, M.

Czech title

Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie

English title

The sources of tin in food and their determination by atomic spectrometry methods

Type

conference paper

Language

cs

Original abstract

Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie

Czech abstract

Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie

English abstract

The sources of tin in food and their determination by atomic spectrometry methods

Keywords in English

Sources of tin, food, determination by atomic spectrometry methods

RIV year

2004

Released

12.09.2001

Publisher

VŠCHT Praha

Location

Praha

Book

XIV.Seminář – Kontaminanty a další rizikové látky v potravinách a ekosystémech

Pages count

2

BIBTEX


@inproceedings{BUT3307,
  author="Miroslav {Fišera},
  title="Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie",
  booktitle="XIV.Seminář – Kontaminanty a další rizikové látky v potravinách a ekosystémech",
  year="2001",
  month="September",
  publisher="VŠCHT Praha",
  address="Praha"
}