Detail publikace

Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie

FIŠERA, M.

Český název

Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie

Anglický název

The sources of tin in food and their determination by atomic spectrometry methods

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

cs

Originální abstrakt

Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie

Český abstrakt

Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie

Anglický abstrakt

The sources of tin in food and their determination by atomic spectrometry methods

Klíčová slova anglicky

Sources of tin, food, determination by atomic spectrometry methods

Rok RIV

2004

Vydáno

12.09.2001

Nakladatel

VŠCHT Praha

Místo

Praha

Kniha

XIV.Seminář – Kontaminanty a další rizikové látky v potravinách a ekosystémech

Počet stran

2

BIBTEX


@inproceedings{BUT3307,
  author="Miroslav {Fišera},
  title="Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie",
  booktitle="XIV.Seminář – Kontaminanty a další rizikové látky v potravinách a ekosystémech",
  year="2001",
  month="September",
  publisher="VŠCHT Praha",
  address="Praha"
}