Detail publikace
Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie
FIŠERA, M.
Český název
Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie
Anglický název
The sources of tin in food and their determination by atomic spectrometry methods
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
cs
Originální abstrakt
Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie
Český abstrakt
Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie
Anglický abstrakt
The sources of tin in food and their determination by atomic spectrometry methods
Klíčová slova anglicky
Sources of tin, food, determination by atomic spectrometry methods
Rok RIV
2004
Vydáno
12.09.2001
Nakladatel
VŠCHT Praha
Místo
Praha
Kniha
XIV.Seminář – Kontaminanty a další rizikové látky v potravinách a ekosystémech
Počet stran
2
BIBTEX
@inproceedings{BUT3307,
author="Miroslav {Fišera},
title="Zdroje cínu v potravinách a jeho stanovení metodami atomové spektrometrie",
booktitle="XIV.Seminář – Kontaminanty a další rizikové látky v potravinách a ekosystémech",
year="2001",
month="September",
publisher="VŠCHT Praha",
address="Praha"
}