Publication detail

Quantitative histological examiantion of meat products - using of image analysis

TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.

Czech title

Kvantitativní histologické vyšetření masných výrobků - využití obrazové analýzy

English title

Quantitative histological examiantion of meat products - using of image analysis

Type

conference paper

Language

cs

Original abstract

Histologické metody umožňují rozlišení jednotlivých součástí v masných výrobcích. U některých je významné také kvantitativní stanovení (kostní úlomky). Analýza obrazu je vhodnou metodou pro tato vyšetření.

Czech abstract

Histologické metody umožňují rozlišení jednotlivých součástí v masných výrobcích. U některých je významné také kvantitativní stanovení (kostní úlomky). Analýza obrazu je vhodnou metodou pro tato vyšetření.

English abstract

Histological methods serve differentiation and identification of individal parts of meat products. image analysis is a suitable methods for the quantitative examination of the bone particles.

Keywords in Czech

histologické metody, kvantitativní hodnocení,obrazová analýza, masné produkty

Keywords in English

histological methods, quantitative examination, image analysis, meat products

RIV year

2004

Released

01.01.2001

Publisher

VFU Brno

Location

Brno

ISBN

80-7305-420-5

Book

Sborník - XXXI. Lenfeldovy a Höklovy dny

Volume

21

Pages from–to

102–102

Pages count

1

BIBTEX


@inproceedings{BUT17601,
  author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha},
  title="Kvantitativní histologické vyšetření masných výrobků – využití obrazové analýzy",
  booktitle="Sborník - XXXI. Lenfeldovy a Höklovy dny",
  year="2001",
  volume="21",
  month="January",
  pages="102--102",
  publisher="VFU Brno",
  address="Brno",
  isbn="80-7305-420-5"
}