Publication detail
Quantitative histological examiantion of meat products - using of image analysis
TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.
Czech title
Kvantitativní histologické vyšetření masných výrobků - využití obrazové analýzy
English title
Quantitative histological examiantion of meat products - using of image analysis
Type
conference paper
Language
cs
Original abstract
Histologické metody umožňují rozlišení jednotlivých součástí v masných výrobcích. U některých je významné také kvantitativní stanovení (kostní úlomky). Analýza obrazu je vhodnou metodou pro tato vyšetření.
Czech abstract
Histologické metody umožňují rozlišení jednotlivých součástí v masných výrobcích. U některých je významné také kvantitativní stanovení (kostní úlomky). Analýza obrazu je vhodnou metodou pro tato vyšetření.
English abstract
Histological methods serve differentiation and identification of individal parts of meat products. image analysis is a suitable methods for the quantitative examination of the bone particles.
Keywords in Czech
histologické metody, kvantitativní hodnocení,obrazová analýza, masné produkty
Keywords in English
histological methods, quantitative examination, image analysis, meat products
RIV year
2004
Released
01.01.2001
Publisher
VFU Brno
Location
Brno
ISBN
80-7305-420-5
Book
Sborník - XXXI. Lenfeldovy a Höklovy dny
Volume
21
Pages from–to
102–102
Pages count
1
BIBTEX
@inproceedings{BUT17601,
author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha},
title="Kvantitativní histologické vyšetření masných výrobků – využití obrazové analýzy",
booktitle="Sborník - XXXI. Lenfeldovy a Höklovy dny",
year="2001",
volume="21",
month="January",
pages="102--102",
publisher="VFU Brno",
address="Brno",
isbn="80-7305-420-5"
}