Detail publikace
Kvantitativní histologické vyšetření masných výrobků - využití obrazové analýzy
TREMLOVÁ, B. ŠTARHA, P.
Český název
Kvantitativní histologické vyšetření masných výrobků - využití obrazové analýzy
Anglický název
Quantitative histological examiantion of meat products - using of image analysis
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
cs
Originální abstrakt
Histologické metody umožňují rozlišení jednotlivých součástí v masných výrobcích. U některých je významné také kvantitativní stanovení (kostní úlomky). Analýza obrazu je vhodnou metodou pro tato vyšetření.
Český abstrakt
Histologické metody umožňují rozlišení jednotlivých součástí v masných výrobcích. U některých je významné také kvantitativní stanovení (kostní úlomky). Analýza obrazu je vhodnou metodou pro tato vyšetření.
Anglický abstrakt
Histological methods serve differentiation and identification of individal parts of meat products. image analysis is a suitable methods for the quantitative examination of the bone particles.
Klíčová slova česky
histologické metody, kvantitativní hodnocení,obrazová analýza, masné produkty
Klíčová slova anglicky
histological methods, quantitative examination, image analysis, meat products
Rok RIV
2004
Vydáno
01.01.2001
Nakladatel
VFU Brno
Místo
Brno
ISBN
80-7305-420-5
Kniha
Sborník - XXXI. Lenfeldovy a Höklovy dny
Ročník
21
Strany od–do
102–102
Počet stran
1
BIBTEX
@inproceedings{BUT17601,
author="Bohuslava {Tremlová} and Pavel {Štarha},
title="Kvantitativní histologické vyšetření masných výrobků – využití obrazové analýzy",
booktitle="Sborník - XXXI. Lenfeldovy a Höklovy dny",
year="2001",
volume="21",
month="January",
pages="102--102",
publisher="VFU Brno",
address="Brno",
isbn="80-7305-420-5"
}