Detail publikace
Matematický model teplotního pole při přesném broušení.
KOCMAN, K. PUTZOVÁ, I.
Český název
Matematický model teplotního pole při přesném broušení.
Anglický název
The mathematical model of temperature fields evolution in teh grinding process.
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
en
Originální abstrakt
During the grinding process a number of physical feature occur. The mathematical model relating the heat transfer between the grinding wheel, fluid and workpiece is presented.
Český abstrakt
Výsledky výzkumu procesu broušení s cílem eliminovat tvorbu nežádoucího reziduálního napětí v povrchové vrstvě.
Anglický abstrakt
During the grinding process a number of physical feature occur. The mathematical model relating the heat transfer between the grinding wheel, fluid and workpiece is presented.
Klíčová slova česky
termodynamický efekt, matematický model, broušení.
Klíčová slova anglicky
heat distribution, grinding, mathematical model
Rok RIV
2007
Vydáno
25.09.2007
Nakladatel
Kielce University of Technology and Metrology, Poland
Místo
Kielce, Poland
ISBN
978-83-88906-91-6
Kniha
Precision machining
Strany od–do
139–141
Počet stran
3
BIBTEX
@inproceedings{BUT21183,
author="Karel {Kocman} and Ildikó {Csölle Putzová},
title="The mathematical model of temperature fields evolution in teh grinding process.",
booktitle="Precision machining",
year="2007",
month="September",
pages="139--141",
publisher="Kielce University of Technology and Metrology, Poland",
address="Kielce, Poland",
isbn="978-83-88906-91-6"
}